Κρεατικά βιολογικά προϊόντα links

Σύνδεσμοι για ιστοχώρους παραγωγών ζωικών βιολογικών προϊόντων

http://www.biofarm.gr Η εταιρεία BIOFARM ιδρύθηκε το 2000 με κύριο σκοπό της την παραγωγή και διακίνηση βιολογικών προϊόντων με έμφαση στα προϊόντα ζωικής παραγωγής.

http://www.eviotopoi.gr Οι Ευβιότοποι είναι ιστοποιημένο βιολογικό πρότυπο Αγρόκτημα που ειδικεύεται στην εκτροφή όλων των οικόσιτων ζώων όπως Μοσχάρια, Χοιρινά, Αιγοπρόβατα και Πουλερικά χρησιμοποιώντας βιολογικές μεθόδους.

http://www.biokreta.gr/ Κτήμα Βαβουράκη στο Ρέθυμνο στην Κρήτη. Παράγει Κρητικά Βιολογικά Αλλαντικά και φρέσκο κρέας από Χοιρινά.

http://www.paschalidis-farma.com/ Βιολογικά κρέατα Πασχαλίδης Γεώργιος. Φάρμα εκτροφής βιολογικών χοιρινών και διάθεσης βιολογικών προϊόντων στο Νεοχώρι Κερκίνης στις Σέρρες.

http://www.aggelakis.gr/ Βιολογικά κοτόπουλα Αγγελάκης. Η γνωστή οικογένεια παραγωγής κοτόπουλων έχει εισέρθει και στον χώρο των βιολογικών κοτόπουλων από το 2007.

http://www.cretafarm.gr/ Creta Farm η γνωστή εταιρεία που με την σειρά Εν Ελλάδι άλλαξε τον τρόπο που βλέπουμε τα αλλαντικά. Διαθέτει και σειρά βιολογικών αλλαντικών.

http://www.biogreco.gr/ Βιολογικά κοτόπουλα από το 2001 από ομάδα παραγωγών της Λακωνίας.

 

ΚΡΕΑΤΑ - ΖΩΙΚΑ - ΚΡΕΑΤΙΚΑ - ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ LINKS - ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ